| Print side |

Forside | Idrætten | Børn | Elite | Klubber | Aktiviteter | Resultater | Kontakt | Udgivelser | Film
 

RaceRunning for Børn

Målet med RaceRunning for Børn er at give børn i alderen 4-10 år muligheden for at prøve RaceRunning og forhåbentligt opdage hvor sjovt og givende det er at løbe med en RaceRunner cykel.

 

Erfaring viser at børn med CP eller andre former for bevægelses-udfordringer oplever at RaceRunning har en forbedrende virkning på deres fysiske udvikling. Kontinuerlig træning nedsætter spasmer og øger den generelle kropslige velvære. Derudover er sportsudøvelse sjovt, man møder ligesindede og finder venner, samtidig med at man styrker evnen til at sætte personlige mål og arbejde hen imod dem.

 

Alt dette viser sig ofte at have en positiv indvirkning på børns selvværd, koncentrationsevne og sociale færdigheder.

 

Kom og Prøv - Aktivitetsdage

RaceRunning for Børn foregår på landsplan med aktivitetsdage spredt ud over året i skiftende byer som Randers, Vejle, Esbjerg, Odense, Næstved, Snekkersten og Frederiksberg.

 

Meningen med disse dage er simpelthen at man kan komme og prøve RaceRunning hvis man er interesseret, derfor kalder vi det Kom og Prøv Dag.

 

Dagen foregår med forskellige lege, løb, stafet og konkurrence. Ligesom normal RaceRunningtræning foregår Kom og Prøv Dag på et atletikstadion om sommeren eller på en indendørs løbebane om vinteren. Vi stiller RaceRunner cykler til rådighed for alle tilmeldte, ligesom vi står for forfriskninger med sandwich og drikkevarer.

 

Til Kom og Prøv Dag møder man også trænere og udøvere fra den lokale RaceRunningklub, som fortæller om det daglige klubliv mm.

 

Vi håber at disse aktivitetsdage kan motivere nogle til at fortsætte med at dyrke RaceRunning og melde sig ind i den lokale Race-Runningklub. Der findes 10 danske RaceRunningklubber, som sammen dækker landkortet godt ind, så der er god sandsynlighed for at der findes en klub nær dig (læs mere i fanebladet klubber).

 

International RaceRunning Camp på Frederiksberg

Til en alternativ aktivitetsdag kan man få muligheden for opleve den internationale RaceRunning Camp & Cup, som er en af de største RaceRunning begivenheder i verden.

 

Campen ligger fra 8. – 15. Juli og foregår på Frederiksberg, hvor der kommer ca. 100 RaceRunningatleter fra 15 forskellige lande, for at være sammen om at træne og konkurrere i RaceRunning. Ugen kulminerer med et tre dages stævne.

 

Gennem RaceRunning for Børn kan man d. 12. juli besøge campen og opleve den særlige stemning. 12. juni er netop den dag hvor stævnet starter, som deltager i aktivitetsdagen, vil man få muligheden for at være med til den store åbning af stævnet, samt at løbe en 40 meter.

 

Program for aktivitetsdagen d 12. juli 2018

10.00 – 12.00  Aktivitetslege og træning
12.00 – 13.00  Frokost med sandwich og drikkevarer.
13.00 – 14.00  Åbningsceremoni med indmarch og nationalmelodier. Der vil være mulighed for at deltage i indmarchen og gå sammen med det danske hold.
Ca. 14.00 Lige efter indmarchen laver vi et 40 meter løb for RaceRunning for Børn, med dem som har lyst til at deltage.

Ca.14.30                

Herefter er I velkommen til at blive for at se resten af løbene, men er også velkommen til at tage hjem efter en lang dag med masser af gode oplevelser.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om RaceRunning for Børn, er du velkommen til at rette henvendelse til msi@parasport.dk.

 

Der vil ca. 2 uger før hver aktivitetsdag, blive sendt en reminder, hvor I har mulighed for at tilmelde jer.

 

Genveje

RaceRunning Camp & Cup 2020 - DK

Støtteforeningen for RaceRunning Danmark

RaceRunning Facebook International

CPISRA

RaceRunning in English

Sponsorer

Via Biler Logo

RaceRunning Danmark - msi@dhif.dk -Betty Nansens Allé 57, 2. tv., 2000 Frederiksberg - 4084 2457
  |  Har du nyheder til hjemmesiden, skriv til webmasteren - msi@parasport.dk  |  
Page in english